Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Såser

Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar och en av hans absolut starkaste sidor som kock är hans såskunskaper. Klassiska, moderna, kalla, varma, mustiga, syrliga – alltid riktigt bra såser. Såser innehåller recept och tekniktips på alla varianter av såser du kan tänkas behöva för att kunna äta och laga riktigt bra mat hemma.

Läs mer...
Såser Såser
Såser

Såser

ISBN 9789127179714
Utkom 23 september 2022
ISBN
9789127179714
Typ
Inbunden
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
Såser Såser
Såser
E-bok (Epub3)

Såser

ISBN 9789127179738
Utkom 23 september 2022
ISBN
9789127179738
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.

Om boken

Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt – att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.

I denna  nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker – från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser – och även ett 30-tal helt nya såsrecept.

Sagt om den första utgåvan:

 

Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!

Elle Mat & Vin

Det här är en väldigt fin bok.

Gomorron Sverige

En guldgruva för alla matlagare med ambitioner.

Expressen

En lysande introduktion till såskonsten.

Kvällsposten

En bok som hjälper dig att nå nya kulinariska höjder i köket!

Andreas Grube, Vin & Bar Journalen

Recepten är föredömligt lättlästa med tydlig text med tips om vad såsen passar till, ingredienslista och metod för att laga till såsen.

Monica Sjöstrand, Skaraborgs Allehanda

En perfekt hjälpreda i köket, eller en säkerligen uppskattad present att ge bort till den som är intresserad av matlagning.

Ann-Christin Antonsson, Tranås-Posten

Genialt val var det av Tommy Myllymäki att göra "Såser" som första kokbok. Läs den som receptbok eller som såslexikon. Jättekul för alla som vill nörda in sig på hur man gör en beurre blanc eller slår en bearnaise.

Stina Cederholm, Svenska Dagbladet

Tommy Myllymäki, som blev Årets kock 2007 och vann Kockarnas kamp i TV4 2012, ger oss sina allra bästa såsrecept och de där smarta kocktricken som gör skillnad i boken Såser.

Ica-Kuriren

...faktum är att detta kan bli den mest ovärderliga kokbok du kan komma att äga.

Johan Engman, Sundsvalls tidning

Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt – att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.

I denna  nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker – från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser – och även ett 30-tal helt nya såsrecept.

Sagt om den första utgåvan:

 

Kan man göra en hel kokbok om såser? Ja - i alla fall om man heter Tommy Myllymäki, och är Sveriges, ja, kanske världens bästa på att göra just det. Här är alla hans hemligheter i en otroligt vacker bok!

Elle Mat & Vin

Det här är en väldigt fin bok.

Gomorron Sverige

En guldgruva för alla matlagare med ambitioner.

Expressen

En lysande introduktion till såskonsten.

Kvällsposten

En bok som hjälper dig att nå nya kulinariska höjder i köket!

Andreas Grube, Vin & Bar Journalen

Recepten är föredömligt lättlästa med tydlig text med tips om vad såsen passar till, ingredienslista och metod för att laga till såsen.

Monica Sjöstrand, Skaraborgs Allehanda

En perfekt hjälpreda i köket, eller en säkerligen uppskattad present att ge bort till den som är intresserad av matlagning.

Ann-Christin Antonsson, Tranås-Posten

Genialt val var det av Tommy Myllymäki att göra "Såser" som första kokbok. Läs den som receptbok eller som såslexikon. Jättekul för alla som vill nörda in sig på hur man gör en beurre blanc eller slår en bearnaise.

Stina Cederholm, Svenska Dagbladet

Tommy Myllymäki, som blev Årets kock 2007 och vann Kockarnas kamp i TV4 2012, ger oss sina allra bästa såsrecept och de där smarta kocktricken som gör skillnad i boken Såser.

Ica-Kuriren

...faktum är att detta kan bli den mest ovärderliga kokbok du kan komma att äga.

Johan Engman, Sundsvalls tidning

Andra intressanta titlar