Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Pasta wizard

Teknik & recept för magisk italiensk pasta

I flera år har Oskar Montano rest runt i Italien och världen för att hitta de godaste pastarätterna. Oskars kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter tio år av pizzadegnörderi och boken Pizza wizard är fokus nu på pasta och vad det är som gör att det är så bra comfortmat.

Läs mer...
Pasta wizard Pasta wizard
Pasta wizard
Nyhet

Pasta wizard

ISBN 9789127188730
Utkom 27 september 2024
ISBN
9789127188730
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-09-27
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
Pasta wizard Pasta wizard
Pasta wizard
E-bok (Epub3)
Nyhet

Pasta wizard

ISBN 9789127188747
Utkom 27 september 2024
ISBN
9789127188747
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Oskar Montanos kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter tio år av pizzadegnörderi och boken Pizza wizard är fokus nu på pasta och vad det är som gör att det är så bra comfortmat.

Tusentals tester med olika mjöler och blandningar har knådats för att hitta den ultimata pastadegen och de bästa recepten för både färsk och torkad pasta. Följ med på Oskars jakt där han bjuder på sina favoritpastarätter från olika platser i Italien.

Pasta wizard är handboken för dig som vill göra grym pasta hemma. Under flera år har Oskar Montano experimenterat för att få till de perfekta degarna och hitta rätt pastasort till rätt sås. Boken innehåller ett 40-tal riktiga favoriter, allt från klassiker som amatriciana, carbonara och pasta vongole till ragu napoletano och agnolotto med fonduta di parmigiano. Många av recepten har Oskar samlat på sig via möten med olika människor under otaliga resor genom byar och städer i Italien.

Oskar Montanos kärlek till pasta började tidigt i barndomen med hans italienska morfars oxsvansragu varje söndag. Efter tio år av pizzadegnörderi och boken Pizza wizard är fokus nu på pasta och vad det är som gör att det är så bra comfortmat.

Tusentals tester med olika mjöler och blandningar har knådats för att hitta den ultimata pastadegen och de bästa recepten för både färsk och torkad pasta. Följ med på Oskars jakt där han bjuder på sina favoritpastarätter från olika platser i Italien.

Pasta wizard är handboken för dig som vill göra grym pasta hemma. Under flera år har Oskar Montano experimenterat för att få till de perfekta degarna och hitta rätt pastasort till rätt sås. Boken innehåller ett 40-tal riktiga favoriter, allt från klassiker som amatriciana, carbonara och pasta vongole till ragu napoletano och agnolotto med fonduta di parmigiano. Många av recepten har Oskar samlat på sig via möten med olika människor under otaliga resor genom byar och städer i Italien.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Oskar Montano
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Pasta wizard

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar