Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Smaker

Örter & kryddor

Man brukar säga att matlagning i grunden handlar om att hitta en harmonisk balans av grundsmaker, som salt och sött, syrligt och beskt – men det räcker inte för att skapa något oförglömligt. Till det behövs något mer, något som får rätten att dofta och smaken att överraska. Det behövs en smaksättning.

Läs mer...
Smaker Smaker
Smaker
Nyhet

Smaker

ISBN 9789127188433
Utkom 1 november 2024
ISBN
9789127188433
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-11-01
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.
Smaker Smaker
Smaker
E-bok (Epub3)
Nyhet

Smaker

ISBN 9789127188440
Utkom 1 november 2024
ISBN
9789127188440
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.

Man brukar säga att matlagning i grunden handlar om att hitta en harmonisk balans av grundsmaker, som salt och sött, syrligt och beskt – men det räcker inte för att skapa något oförglömligt. Till det behövs något mer, något som får rätten att dofta och smaken att överraska. Det behövs en smaksättning.

Den gemensamma nämnaren för recepten i Tommy Myllymäkis nya bok är de kryddor och örter som ensamma eller i kombination lyfter en rätt och skapar det verkligt karakteristiska och unika. Recepten är inte tillkrånglade eller pretentiösa utan konstruerade utifrån idéer om smak som formats i Tommys huvud under många år i framgångsrika krogkök.

Klassiska manér blandas med moderna infall, från frukosträtter och lunch till snacks, middag och efterrätt. Rakt på sak och utan krusiduller, som zucchinisallad med jalapeño, thaibasilika & fetaost, avokadotoast med örtrelish eller torsk med brynt smör, soja, citrongräs & ingefära.

Tommy vill inspirera hemmamatlagare till att våga botanisera bland smaksättarna. Vilka självklara smakkombinationer ska du inte missa och vilka oväntade och lyckade smakkamrater finns att upptäcka?

Man brukar säga att matlagning i grunden handlar om att hitta en harmonisk balans av grundsmaker, som salt och sött, syrligt och beskt – men det räcker inte för att skapa något oförglömligt. Till det behövs något mer, något som får rätten att dofta och smaken att överraska. Det behövs en smaksättning.

Den gemensamma nämnaren för recepten i Tommy Myllymäkis nya bok är de kryddor och örter som ensamma eller i kombination lyfter en rätt och skapar det verkligt karakteristiska och unika. Recepten är inte tillkrånglade eller pretentiösa utan konstruerade utifrån idéer om smak som formats i Tommys huvud under många år i framgångsrika krogkök.

Klassiska manér blandas med moderna infall, från frukosträtter och lunch till snacks, middag och efterrätt. Rakt på sak och utan krusiduller, som zucchinisallad med jalapeño, thaibasilika & fetaost, avokadotoast med örtrelish eller torsk med brynt smör, soja, citrongräs & ingefära.

Tommy vill inspirera hemmamatlagare till att våga botanisera bland smaksättarna. Vilka självklara smakkombinationer ska du inte missa och vilka oväntade och lyckade smakkamrater finns att upptäcka?

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Smaker av Timmy Myllymäki
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Tommy Myllymäki
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Smaker

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar