Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

New York för foodisar

"Det finns inget enskilt kök eller specifik rätt som kan definiera staden, för alla här är invandrare. De bästa restaurangerna sneglar  alltid, med djup kärlek och en gnutta vemod, tillbaka på ett annat land eller en annan plats som någon lämnat bakom sig."

Läs mer...
New York för foodisar New York för foodisar
New York för foodisar

New York för foodisar

ISBN 9789127153288
Utkom 27 april 2019
ISBN
9789127153288
Typ
Häftad
Sidantal
207
Du har nått den maximala köpsumman.
New York för foodisar Epub3 New York för foodisar Epub3
New York för foodisar Epub3
E-bok (Epub3)

New York för foodisar Epub3

ISBN 9789127161702
Utkom 27 april 2019
ISBN
9789127161702
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
207
Du har nått den maximala köpsumman.

Om boken

Det unika med New York är att du kan äta mat från hela världen där. New York erbjuder mer variation, med högre nivå, än någon annan metropol. Det finns inget enskilt kök eller specifik rätt som kan
definiera staden, för alla här är invandrare. De bästa restaurangerna sneglar alltid, med djup kärlek och en gnutta vemod, tillbaka på ett annat land eller en annan plats som någon lämnat bakom sig. 

New York för foodisar är en personlig guide till den allra bästa maten i New York, byggd på 17 års trägen research. Här får du tips om Chinatowns godaste dim sum, Sunset Parks mest gedigna taquerias och Harlems krispigaste fried chicken. Det är en bok för den som dagdrömmer om att äta ostron i baren på Le Bernardin, men lika gärna slinker in på den bästa egyptiska kvarterskrogen för grillad fisk i Queens. Vi tar tunnelbanan till Flushings roligaste food court för nordkinesiska grillspett och sichuanpepprade hot pots, besöker Brooklyns bästa pizzeria och hittar Washington Heights saftigaste cubano sandwich. 

Du får tips om var du kan äta koreansk barbecue samtidigt som du ser solen gå ner över Chrysler building, skaldjursbarerna där du hittar en perfekt lobster roll och den mest svalkande skålen kyld borscht i Little Odessa. På vägen hoppas vi att den här boken fördjupar och nyanserar bilden av New York och de tio miljoner människor som bor här.

"Läsaren – kanske en turist som för första gången besöker denna 10-miljoner stad eller en vid amerikanska förhållanden van resenär – får, oberoende av erfarenhet, en ytterst intressant inblick i nästan allt som i matväg erbjuds i denna världsmetropol. " BTJ

Det unika med New York är att du kan äta mat från hela världen där. New York erbjuder mer variation, med högre nivå, än någon annan metropol. Det finns inget enskilt kök eller specifik rätt som kan
definiera staden, för alla här är invandrare. De bästa restaurangerna sneglar alltid, med djup kärlek och en gnutta vemod, tillbaka på ett annat land eller en annan plats som någon lämnat bakom sig. 

New York för foodisar är en personlig guide till den allra bästa maten i New York, byggd på 17 års trägen research. Här får du tips om Chinatowns godaste dim sum, Sunset Parks mest gedigna taquerias och Harlems krispigaste fried chicken. Det är en bok för den som dagdrömmer om att äta ostron i baren på Le Bernardin, men lika gärna slinker in på den bästa egyptiska kvarterskrogen för grillad fisk i Queens. Vi tar tunnelbanan till Flushings roligaste food court för nordkinesiska grillspett och sichuanpepprade hot pots, besöker Brooklyns bästa pizzeria och hittar Washington Heights saftigaste cubano sandwich. 

Du får tips om var du kan äta koreansk barbecue samtidigt som du ser solen gå ner över Chrysler building, skaldjursbarerna där du hittar en perfekt lobster roll och den mest svalkande skålen kyld borscht i Little Odessa. På vägen hoppas vi att den här boken fördjupar och nyanserar bilden av New York och de tio miljoner människor som bor här.

"Läsaren – kanske en turist som för första gången besöker denna 10-miljoner stad eller en vid amerikanska förhållanden van resenär – får, oberoende av erfarenhet, en ytterst intressant inblick i nästan allt som i matväg erbjuds i denna världsmetropol. " BTJ

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
New York för foodisar av Martin Gelin jpg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Martin Gelin Foto: Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Martin Gelin Fotograf: Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
New York för foodisar av Martin Gelin

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar