Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Korean BBQ

Koreansk BBQ är något av det godaste och trevligaste som finns. Den här boken är ett utdrag ur Japansk grillning som utökats, reviderats och kompletterats med ännu mer goda grillrätter. 

Läs mer...
Korean BBQ Korean BBQ
Korean BBQ

Korean BBQ

ISBN 9789127162594
Utkom 4 maj 2019
ISBN
9789127162594
Typ
Inbunden
Sidantal
94
Du har nått den maximala köpsumman.
Korean BBQ Epub3 Korean BBQ Epub3
Korean BBQ Epub3
E-bok (Epub3)

Korean BBQ Epub3

ISBN 9789127162600
Utkom 4 maj 2019
ISBN
9789127162600
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
94
Du har nått den maximala köpsumman.

”Cramby är en trendsättare även denna gång.” Umeå Tidning

"Cramby komplicerar inte tillvaron och enkel fläsksida kan konkurrera med fulländad wagyubiff. Det handlar om skön avslappnad samvaro med klara inslag av zen och mindfulness. Cramby har skrivit ett antal böcker om mat och jag undrar om inte den här kompletta guiden till koreansk bbq är den allra smakrikaste." BTJ

Hade det funnits någon rättvisa i världen, och om rätterna bara hade haft lite mindre krångliga namn, skulle koreanska grillrätter som samgyupsal och bo ssam varit den nya fredagstacon vid det här laget. Koreansk bbq går nämligen snabbt att förbereda men lång tid att äta. Det är också en oerhört social form av matlagning där ett gäng munsbitar kött förbereds och serveras med en massa enkla, grönsaksbaserade smårätter som sedan grillas på små bordsgrillar av gästerna själva. Köttet virar man in i små salladswraps – ssams – som tillsammans med ris, kimchi och en fermenterad chilisås kallad ssamjang stoppas i munnen samtidigt som man dricker iskall öl och leker superfåniga koreanska dryckeslekar.

Koreansk BBQ är helt enkelt något av det godaste och trevligaste som finns, därför var det självklart att ge ut den här boken som består av ett utdrag ur Japansk grillning som utökats, reviderats och kompletterats med ännu mer goda grillrätter. I ett 20-tal nya recept lär vi oss allt från att göra egen kkakdugi, rättikskimchi, och fritera den perfekt frasiga koreanska kycklingen till hur man gör koreanska salladslökspannkakor eller avslutar grillmåltiden med någon av de koreanska grytorna kimchi jjigae eller doenjang jjigae – som även är underbart umamistinn tröstemat en kulen söndagskväll i november.

”Cramby är en trendsättare även denna gång.” Umeå Tidning

"Cramby komplicerar inte tillvaron och enkel fläsksida kan konkurrera med fulländad wagyubiff. Det handlar om skön avslappnad samvaro med klara inslag av zen och mindfulness. Cramby har skrivit ett antal böcker om mat och jag undrar om inte den här kompletta guiden till koreansk bbq är den allra smakrikaste." BTJ

Hade det funnits någon rättvisa i världen, och om rätterna bara hade haft lite mindre krångliga namn, skulle koreanska grillrätter som samgyupsal och bo ssam varit den nya fredagstacon vid det här laget. Koreansk bbq går nämligen snabbt att förbereda men lång tid att äta. Det är också en oerhört social form av matlagning där ett gäng munsbitar kött förbereds och serveras med en massa enkla, grönsaksbaserade smårätter som sedan grillas på små bordsgrillar av gästerna själva. Köttet virar man in i små salladswraps – ssams – som tillsammans med ris, kimchi och en fermenterad chilisås kallad ssamjang stoppas i munnen samtidigt som man dricker iskall öl och leker superfåniga koreanska dryckeslekar.

Koreansk BBQ är helt enkelt något av det godaste och trevligaste som finns, därför var det självklart att ge ut den här boken som består av ett utdrag ur Japansk grillning som utökats, reviderats och kompletterats med ännu mer goda grillrätter. I ett 20-tal nya recept lär vi oss allt från att göra egen kkakdugi, rättikskimchi, och fritera den perfekt frasiga koreanska kycklingen till hur man gör koreanska salladslökspannkakor eller avslutar grillmåltiden med någon av de koreanska grytorna kimchi jjigae eller doenjang jjigae – som även är underbart umamistinn tröstemat en kulen söndagskväll i november.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Koreansk BBQ av Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Jonas Cramby
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Korean BBQ av Jonas Cramby jpg

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar