Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Chopstick stories

I Chopstick stories delar Karin Lei med sig av ett 50-tal recept från sitt hemmakök, varvat med histo­rier och tips. Recepten är en blandning av smaker hon har vuxit upp med och nya favoriter.

Läs mer...
Chopstick stories Chopstick stories
Chopstick stories
Kommande

Chopstick stories

ISBN 9789127186514
Utkommer 28 mars 2025
ISBN
9789127186514
Typ
Inbunden
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.
Chopstick stories Chopstick stories
Chopstick stories
E-bok (Epub3)
Kommande

Chopstick stories

ISBN 9789127186521
Utkommer 28 mars 2025
ISBN
9789127186521
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.

I Chopstick stories delar Karin Lei med sig av ett 50-tal recept från sitt hemmakök, varvat med histo­rier och tips. Recepten är en blandning av smaker hon har vuxit upp med och nya favoriter. Här finns var­dagsrätter att ta till när tiden är knapp, som snabba biangbiangnudlar och smakrika currynudlar som du gör på 10 minuter. Det finns också rätter att servera när du vill samla många runt bordet och har lite mer tid i köket.

När Karin växte upp drev föräldrarna både japan­ska och kinesiska restauranger, och i kapitlet Fyra små rätter hittar du deras recept på klassiker som biff med bambuskott, friterat fläsk med sötsur sås och kyckling med cashewnötter.

Under sina resor till Taiwan, föräldrarnas hemland, har Karin samlat på sig en massa streetfood-favoriter som säljs på livliga night markets – allt från frasiga scallion pancake wraps till grillad majs med shacha-sås, popcorn chicken och kanderade fruktspett.

Recepten bygger i huvudsak på ingredienser från Karins basskafferi och i boken går hon igenom vilka basvaror och smaksättare som är bra att ha hemma för att lätt kunna kan laga kinesiskt och taiwanesiskt.

I Chopstick stories delar Karin Lei med sig av ett 50-tal recept från sitt hemmakök, varvat med histo­rier och tips. Recepten är en blandning av smaker hon har vuxit upp med och nya favoriter. Här finns var­dagsrätter att ta till när tiden är knapp, som snabba biangbiangnudlar och smakrika currynudlar som du gör på 10 minuter. Det finns också rätter att servera när du vill samla många runt bordet och har lite mer tid i köket.

När Karin växte upp drev föräldrarna både japan­ska och kinesiska restauranger, och i kapitlet Fyra små rätter hittar du deras recept på klassiker som biff med bambuskott, friterat fläsk med sötsur sås och kyckling med cashewnötter.

Under sina resor till Taiwan, föräldrarnas hemland, har Karin samlat på sig en massa streetfood-favoriter som säljs på livliga night markets – allt från frasiga scallion pancake wraps till grillad majs med shacha-sås, popcorn chicken och kanderade fruktspett.

Recepten bygger i huvudsak på ingredienser från Karins basskafferi och i boken går hon igenom vilka basvaror och smaksättare som är bra att ha hemma för att lätt kunna kan laga kinesiskt och taiwanesiskt.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Chopstick stories
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Karin Lei
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Chopstick stories
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Chopstick stories
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Chopstick stories
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Chopstick stories

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar