Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Enkel god mat

Natur & Kulturs receptsamling

Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig.

Läs mer...
Enkel god mat Enkel god mat
Enkel god mat

Enkel god mat

ISBN 9789127183704
Utkom 26 maj 2023
ISBN
9789127183704
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2023-05-26
Sidantal
167
Du har nått den maximala köpsumman.
Enkel god mat Enkel god mat
Enkel god mat
E-bok (Epub3)

Enkel god mat

ISBN 9789127184688
Utkom 26 maj 2023
ISBN
9789127184688
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
167
Du har nått den maximala köpsumman.

Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte. Maten är ofta lätt och elegant, och är typisk modern vinbarsmat. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2016.

Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat i kök sen tonåren. Han har arbetat i bland annat London och San Francisco innan han tillsammans med sina vänner öppnade den hyllande restaurangen Babette i Stockholm.

Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte. Maten är ofta lätt och elegant, och är typisk modern vinbarsmat. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2016.

Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat i kök sen tonåren. Han har arbetat i bland annat London och San Francisco innan han tillsammans med sina vänner öppnade den hyllande restaurangen Babette i Stockholm.

Här kan du läsa mer om hela Natur & Kulturs receptsamling.

Här kan du läsa mer om hela Natur & Kulturs receptsamling.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat, Natur & Kulturs receptsamling, av Olle T Cellton
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat, Natur & Kulturs receptsamling, av Olle T Cellton
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Olle T Cellton
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat av Olle T Cellton, foto: Fredrik Skogkvist
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat av Olle T Cellton, foto: Fredrik Skogkvist
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat av Olle T Cellton, foto: Fredrik Skogkvist
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat av Olle T Cellton, foto: Fredrik Skogkvist
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat av Olle T Cellton, foto: Fredrik Skogkvist
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Enkel god mat av Olle T Cellton, foto: Fredrik Skogkvist

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar