Den nya amerikanska maten
![](/imagevault/publishedmedia/9uqxuh0gof8a3o1z1unq/9789127138322_Den_nya_ame_maten_omslag.png)
![](/imagevault/publishedmedia/9uqxuh0gof8a3o1z1unq/9789127138322_Den_nya_ame_maten_omslag.png)
Hur blev USA bäst i världen på mat? Det amerikanska köket brukade vara ett skämt, något som folk närmade sig med dåligt samvete. Idag har USA fler restauranger i världsklass än något annat land. Men den verkliga styrkan ligger i den vardagliga maten, i storstädernas street food, i Söderns uppdaterade husmanskost och villaförorternas Chinatowns.
Läs mer...Lägg till bevakning för när boken finns i lager igen
![Den nya amerikanska maten](/imagevault/publishedmedia/atetmhdr4hguyk0q6ij1/9789127138322_Den_nya_ame_maten_omslag.png)
![Den nya amerikanska maten](/imagevault/publishedmedia/atetmhdr4hguyk0q6ij1/9789127138322_Den_nya_ame_maten_omslag.png)
![Den nya amerikanska maten](/imagevault/publishedmedia/atetmhdr4hguyk0q6ij1/9789127138322_Den_nya_ame_maten_omslag.png)