Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Nordisk sushi

I denna reviderade nygåva av Fridas bok Rå som sushi läggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma – med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp.

Läs mer...
Nordisk sushi Nordisk sushi
Nordisk sushi

Nordisk sushi

ISBN 9789127178519
Utkom 6 maj 2022
ISBN
9789127178519
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2022-05-06
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
Nordisk sushi Nordisk sushi
Nordisk sushi
E-bok (Epub3)

Nordisk sushi

ISBN 9789127178526
Utkom 6 maj 2022
ISBN
9789127178526
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.

"Nordisk sushi är en guldgruva för den som vill komma igång, eller få inspiration till sushi."
BTJ

”Boken Nordisk sushi bjuder på inspirerande tips och medryckande recept.”
Allt om Vin

Vi har världens bästa fisk i Norden. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan.

I denna reviderade nygåva av Fridas bok Rå som sushi läggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma – med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligaste sushivarianten, nigiri, innehåller boken även ett gäng nya recept på maki (rullar), temaki (risstrutar) och ett antal sushi bowls.

Rå fisk är inte bara sushi utan också sashimi, som rå hälleflundra med brynt smör och yuzu, och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.

”Jag blir jättetaggad på den här boken! ... Det är en väldigt rolig bok.”
Jesper Lindkvist, Meny i P1

"Nordisk sushi är en guldgruva för den som vill komma igång, eller få inspiration till sushi."
BTJ

”Boken Nordisk sushi bjuder på inspirerande tips och medryckande recept.”
Allt om Vin

Vi har världens bästa fisk i Norden. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan.

I denna reviderade nygåva av Fridas bok Rå som sushi läggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma – med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligaste sushivarianten, nigiri, innehåller boken även ett gäng nya recept på maki (rullar), temaki (risstrutar) och ett antal sushi bowls.

Rå fisk är inte bara sushi utan också sashimi, som rå hälleflundra med brynt smör och yuzu, och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.

”Jag blir jättetaggad på den här boken! ... Det är en väldigt rolig bok.”
Jesper Lindkvist, Meny i P1

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Nordisk sushi av Frida Ronge
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Frida Ronge, foto: Malin Fränberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Nordisk sushi, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Nordisk sushi, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Nordisk sushi, foto: Lennart Weibull
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Nordisk sushi, foto: Lennart Weibull

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar