Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Holy Smoke BBQ

Tio år av eld, rök & kött

Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den amerikanska barbecue vi älskar idag.

Läs mer...
Holy Smoke BBQ Holy Smoke BBQ
Holy Smoke BBQ
Kommande

Holy Smoke BBQ

ISBN 9789127189201
Utkommer 2 maj 2025
ISBN
9789127189201
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2025-05-02
Sidantal
224
Du har nått den maximala köpsumman.
Holy Smoke BBQ Holy Smoke BBQ
Holy Smoke BBQ
E-bok (Epub3)
Kommande

Holy Smoke BBQ

ISBN 9789127189218
Utkommer 2 maj 2025
ISBN
9789127189218
Typ
E-bok (Epub3)
Du har nått den maximala köpsumman.

Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den amerikanska barbecue vi älskar idag.

Tio år har alltså gått sedan gänget på Kullahalvön i nordvästra Skåne visade att det går att göra riktigt bra barbecue på andra platser än i Texas. Inte bara har de hängt i USA med Texas bästa pitmasters, de har också haft BBQ-eliten på plats vid de egna rökarna i Bräcke. Den nya boken innehåller, förutom uppdaterade recept på ikoniska rätter som brisket, St. Louis cut ribs och pulled pork, massor med nya recept på deras mest populära specials.

I omarbetade avsnitt om kött, teknik och utrustning lär du dig hemligheterna bakom veden, elden, röken och tiden – och kanske viktigast av allt: hur barbecue kan skapa en stämning som inte liknar någon annan. Alla människor dras helt enkelt till elden.

De två författarna  lever verkligen BBQ och gav 2017 ut sin första bok.

Under det senaste decenniet har Holy Smoke BBQ finslipat konsten att långsamt röka kött till perfektion och servera tillsammans med grymma side dishes. I den nya boken berättas både historien om hur några containrar på en skånsk åker blev en internationell BBQ-destination och bakgrunden till den amerikanska barbecue vi älskar idag.

Tio år har alltså gått sedan gänget på Kullahalvön i nordvästra Skåne visade att det går att göra riktigt bra barbecue på andra platser än i Texas. Inte bara har de hängt i USA med Texas bästa pitmasters, de har också haft BBQ-eliten på plats vid de egna rökarna i Bräcke. Den nya boken innehåller, förutom uppdaterade recept på ikoniska rätter som brisket, St. Louis cut ribs och pulled pork, massor med nya recept på deras mest populära specials.

I omarbetade avsnitt om kött, teknik och utrustning lär du dig hemligheterna bakom veden, elden, röken och tiden – och kanske viktigast av allt: hur barbecue kan skapa en stämning som inte liknar någon annan. Alla människor dras helt enkelt till elden.

De två författarna  lever verkligen BBQ och gav 2017 ut sin första bok.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Holy Smoke BBQ - tio år av rök, eld & kött
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Johan Fritzell och Johan Åkerberg
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Holy Smoke BBQ 2

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar