Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Grekisk mat

De senaste åren har någonting hänt i Grekland: En ny generation kockar lagar enkla och underbara rätter med större medvetenhet, men utan att tappa bort den grekiska identiteten. 

Läs mer...
Grekisk mat Grekisk mat
Grekisk mat

Grekisk mat

ISBN 9789127186385
Utkom 31 maj 2024
ISBN
9789127186385
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-06-07
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.
Grekisk mat Grekisk mat
Grekisk mat
E-bok (Epub3)

Grekisk mat

ISBN 9789127186392
Utkom 31 maj 2024
ISBN
9789127186392
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
176
Du har nått den maximala köpsumman.

”En bok för alla mat- och Greklandsvänner.” Betyg 5/5.
Per Björgell, BTJ

”Sara Berg har släppt ett riktigt praktverk fyllt med klassisk grekisk mat du garanterat kommer att förälska dig i. … Ett måste att ha hemma i bokhyllan.”
Tidningen VEGO

”underbara recept och bilder fyllda med soliga smaker.”
Allas

De senaste åren har någonting hänt i Grekland: En ny generation kockar lagar enkla och underbara rätter med större medvetenhet, men utan att tappa bort den grekiska identiteten.

Det är just den sortens recept den här boken innehåller. Från klassiker som grekisk sallad, moussaka och stifádo till rätter som inte är speciellt kända utanför Grekland. Som ostfyllda, sammetslena pitabröd från Kreta, den chokladigaste av chokladkakor och giouvétsi – en gryta på kött och den lilla risformade pastan orzo.

Recepten går i linje med den nya tidens grekiska mat, där man visar omsorg om råvarorna. Ingenting är speciellt komplicerat och allting är gott.

Utsedd till Etniska kokböcker nr 2 i Årets Svenska Måltidslitteratur 2024 

”En bok för alla mat- och Greklandsvänner.” Betyg 5/5.
Per Björgell, BTJ

”Sara Berg har släppt ett riktigt praktverk fyllt med klassisk grekisk mat du garanterat kommer att förälska dig i. … Ett måste att ha hemma i bokhyllan.”
Tidningen VEGO

”underbara recept och bilder fyllda med soliga smaker.”
Allas

De senaste åren har någonting hänt i Grekland: En ny generation kockar lagar enkla och underbara rätter med större medvetenhet, men utan att tappa bort den grekiska identiteten.

Det är just den sortens recept den här boken innehåller. Från klassiker som grekisk sallad, moussaka och stifádo till rätter som inte är speciellt kända utanför Grekland. Som ostfyllda, sammetslena pitabröd från Kreta, den chokladigaste av chokladkakor och giouvétsi – en gryta på kött och den lilla risformade pastan orzo.

Recepten går i linje med den nya tidens grekiska mat, där man visar omsorg om råvarorna. Ingenting är speciellt komplicerat och allting är gott.

Utsedd till Etniska kokböcker nr 2 i Årets Svenska Måltidslitteratur 2024 

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Sara Berg (c) Miriam Preis
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild Grekisk mat
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inalgebild Grekisk mat

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar