Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Curry

Guide till världens godaste

Vad är egentligen hemligheten bakom en vällagad massaman? Svar: Du kokar ner kokosmjölken tills den spricker! Och hur får du till en harmonisk balans i en rätt med tolv olika kryddor? Jo, genom att tillsätta dem i rätt ordning.

Läs mer...
Curry Curry
Curry
Nyhet

Curry

ISBN 9789127185005
Utkom 13 september 2024
ISBN
9789127185005
Typ
Inbunden
Recensionsdatum
2024-09-13
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.
Curry Curry
Curry
E-bok (Epub3)
Nyhet

Curry

ISBN 9789127185012
Utkom 13 september 2024
ISBN
9789127185012
Typ
E-bok (Epub3)
Sidantal
160
Du har nått den maximala köpsumman.

"Färgstarkt, inspirerande och med hög 'måste laga'-faktor."
Allt om Mat

Vad är egentligen hemligheten bakom en vällagad massaman? Svar: Du kokar ner kokosmjölken tills den spricker! Och hur får du till en harmonisk balans i en rätt med tolv olika kryddor? Jo, genom att tillsätta dem i rätt ordning.

Curry innehåller ett 50-tal recept på allt från lättlagade och bekanta klassiker som chicken tikka masala och dal till exotiska festmåltider som rendang och lankesisk krabbcurry. I curryrecept från främst Indien, Sri Lanka, Indonesien, Thailand och Japan följer vi mänsklighetens uråldriga fascination för kryddorna och smakerna som format världen genom handelsvägar, krig och politik.

Du får grundläggande och detaljerad kunskap om råvarorna och teknikerna som används för att laga supergoda curryrätter. Följ med på en upptäcktsfärd som steg för steg, en råvara i taget, guidar dig genom några av världens mest anrika matkulturer och deras förföriskt intensiva smaker, färger och dofter.

"Färgstarkt, inspirerande och med hög 'måste laga'-faktor."
Allt om Mat

Vad är egentligen hemligheten bakom en vällagad massaman? Svar: Du kokar ner kokosmjölken tills den spricker! Och hur får du till en harmonisk balans i en rätt med tolv olika kryddor? Jo, genom att tillsätta dem i rätt ordning.

Curry innehåller ett 50-tal recept på allt från lättlagade och bekanta klassiker som chicken tikka masala och dal till exotiska festmåltider som rendang och lankesisk krabbcurry. I curryrecept från främst Indien, Sri Lanka, Indonesien, Thailand och Japan följer vi mänsklighetens uråldriga fascination för kryddorna och smakerna som format världen genom handelsvägar, krig och politik.

Du får grundläggande och detaljerad kunskap om råvarorna och teknikerna som används för att laga supergoda curryrätter. Följ med på en upptäcktsfärd som steg för steg, en råvara i taget, guidar dig genom några av världens mest anrika matkulturer och deras förföriskt intensiva smaker, färger och dofter.

Pressbilder

Ladda ner Hämtningen har börjat ...
CURRY av Jimmy Guo
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Jimmy Guo
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Jimmy Guo
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY
Ladda ner Hämtningen har börjat ...
Inlagebild, CURRY

Presskontakt

Mimmi Nilsson
Pressansvarig

Andra intressanta titlar