Smakäventyret
Att lära små barn äta mat
![](/imagevault/publishedmedia/izdzjpeoqsk6f7oj7nf5/9789127144002.png)
![](/imagevault/publishedmedia/izdzjpeoqsk6f7oj7nf5/9789127144002.png)
Smakäventyret visar hur viktig det första årets smakträning är för att barn ska lära sig att äta bra mat. Runt 2-årsåldern blir barn ofta vad forskare kallar för neofobiska – skeptiska mot ny mat. Då är det svårare att lära dem äta sådant som broccoli, leverpastej, ägg och lax. Därför behöver du ta tillvara din bebis nyfikenhet - och tillsammans utforska smaker och konsistenser!
Läs mer...Lägg till bevakning för när boken finns i lager igen
![Smakäventyret](/imagevault/publishedmedia/0u7na1tpprmjndc8uhby/9789127144002.png)
![Smakäventyret](/imagevault/publishedmedia/0u7na1tpprmjndc8uhby/9789127144002.png)
![Smakäventyret](/imagevault/publishedmedia/0u7na1tpprmjndc8uhby/9789127144002.png)