Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Hjärnkoll på maten

Inspiration, strategier & råvaror

I Hjärnkoll på maten får du vägledning i konsten att laga god mat som är bra för hjärnan, hjärtat och midjemåttet. När du vant dig vid läckerheter som lammfärsbullar i italiensk tomatsås, självlagande kyckling med apelsinsmak och kaffekakan som gör gott, vill du aldrig mer tillbaka till halvfabrikat och snabbmat.

Läs mer...
Hjärnkoll på maten Hjärnkoll på maten
Hjärnkoll på maten

Hjärnkoll på maten

ISBN 9789127130012
Utkom 3 januari 2011
ISBN
9789127130012
Typ
Häftad
Sidantal
156
Du har nått den maximala köpsumman.

Andra intressanta titlar

I Hjärnkoll på maten får du vägledning i konsten att laga god mat som är bra för hjärnan, hjärtat och midjemåttet. När du vant dig vid läckerheter som lammfärsbullar i italiensk tomatsås, självlagande kyckling med apelsinsmak och kaffekakan som gör gott, vill du aldrig mer tillbaka till halvfabrikat och snabbmat.

I Hjärnkoll på vikten beskrev författarna hur våra matvanor och vår vikt styrs av en inre supermakt – hjärnans belöningssystem. I Hjärnkoll på maten får du hjälp att förändra dina matvanor och hantera risksituationer i vardagen – fikarasten, krogbesöket och fredagsmyset i tevesoffan. Steg ett är att befria köket från skräpmat och fylla förråden med den nya »hjärnmaten« . . .

Boken innehåller också goda råd och inspiration från kända svenska matprofiler.

Besök gärna hemsidan www.hjarnkoll.com

I Hjärnkoll på maten får du vägledning i konsten att laga god mat som är bra för hjärnan, hjärtat och midjemåttet. När du vant dig vid läckerheter som lammfärsbullar i italiensk tomatsås, självlagande kyckling med apelsinsmak och kaffekakan som gör gott, vill du aldrig mer tillbaka till halvfabrikat och snabbmat.

I Hjärnkoll på vikten beskrev författarna hur våra matvanor och vår vikt styrs av en inre supermakt – hjärnans belöningssystem. I Hjärnkoll på maten får du hjälp att förändra dina matvanor och hantera risksituationer i vardagen – fikarasten, krogbesöket och fredagsmyset i tevesoffan. Steg ett är att befria köket från skräpmat och fylla förråden med den nya »hjärnmaten« . . .

Boken innehåller också goda råd och inspiration från kända svenska matprofiler.

Besök gärna hemsidan www.hjarnkoll.com