Ett sötare blod
Om hälsoeffekterna av ett sekel med socker
![](/imagevault/publishedmedia/5z88fatc5qz0lqv28ls5/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
![](/imagevault/publishedmedia/5z88fatc5qz0lqv28ls5/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
I Ett sötare blod granskar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm våra kostråd. Likt en deckarförfattare nystar hon upp historien om hur forskare vandrade vilse när de utsåg kolesterolnivåerna i blodet till ett avgörande mått på hjärthälsa. Hennes kartläggningar pekar istället ut en annan bov i dramat: vår sockerstinna kost som har gett oss ett allt sötare blod.
Läs mer...Lägg till bevakning för när boken finns i lager igen
![Ett sötare blod](/imagevault/publishedmedia/wimx6yzeb50qh4btoe53/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
![Ett sötare blod](/imagevault/publishedmedia/wimx6yzeb50qh4btoe53/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
![Ett sötare blod](/imagevault/publishedmedia/wimx6yzeb50qh4btoe53/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
Ett sötare blod
Lägg till bevakning för när boken finns i lager igen
![Ett sötare blod](/imagevault/publishedmedia/wimx6yzeb50qh4btoe53/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
![Ett sötare blod](/imagevault/publishedmedia/wimx6yzeb50qh4btoe53/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)
![Ett sötare blod](/imagevault/publishedmedia/wimx6yzeb50qh4btoe53/9789127133730_FERNHOLM_ETT_SOTARE_BLOD.png)