Din webbläsare (Internet Explorer) är föråldrad. Uppdatera webbläsaren för en bättre och säkrare upplevelse.

Sanna Fyring Liedgren

Ett gammalt hus med en uppvuxen trädgård full av fruktträd och bärbuskar blev starten för Sanna Fyring Liedgrens stora intresse för förädling av frukt och bär.  Sanna har gått restaurangskola i London och är också utbildad sommelier. Efter kurser i mathantverk på Eldrimner och som medlem i Syltningssällskapet har det bubblat intensivt i köket – och resultatet är hennes första bok Marmeladeriet.

Följ Sanna Fyring Liedgren

Marmeladeriet

Med hjälp av Marmeladeriet lär du dig att förädla frukt och bär på ett hållbart sätt. Att sylta och safta är gammal konserveringskunskap som tidigare var en nödvändighet men som är relevant även idag – det är givande på många sätt att försöka leva mer i säsong och att plocka och handla frukt och bär när de är som bäst.

Läs mer