Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Jobba hos oss

Natur & Kultur är en stiftelse och äger därmed sig själv. Stiftelseformen gör oss till en oberoende kraft inom svensk förlagsbransch. Vår värdegrund, som formuleras i stiftelsens stadgar, genomsyrar hela vår verksamhet. Genom att verka för bildning, utbildning och kultur vill vi bidra till att stärka ett demokratiskt samhälle. Läs mer om vår stiftelseverksamhet här.

Tre förlagsdelar
Förlaget består av tre förlagsdelar: allmänlitteratur, akademisk och läromedel. Här arbetar förläggare, projektledare, redaktörer, PR-ansvariga, marknadskommunikatörer, säljare m.fl. Vi har också anställda inom IT, ekonomi och HR.

Eget hus
Vi sitter i ljusa, fina lokaler i ett hus som vi själva äger vid Humlegården i centrala Stockholm. Vi har förmåner som gör att vi subventionerat kan träna pilates i huset på lunchtid, vi erbjuds massage, rikskuponger och friskvårdsbidrag. Dessutom har vi extra lediga dagar inför storhelger.

Vår arbetsplats präglas av öppenhet, nyfikenhet och engagemang. Våra medarbetarenkäter visar att vi har hög motivation och känner stolthet över att arbeta här.

Vill du också arbeta hos oss? Se våra lediga tjänster här till vänster.

Tipsa/dela: