Stäng

Glömt lösenord?

Skicka

Sök bland våra digitala läromedel nedan!


Klicka här för CodeMonkey (programmering, åk 3-9) och Qnoddarnas värld (ma och sv, åk 1-3).

Digitala läromedel

Natur & Kultur erbjuder:

1   

Läromedel utifrån dina behov

Vill du arbeta helt digitalt eller söker du komplement till den tryckta boken Vi har lösningarna för dig, kontakta vår kundservice för mer information.

  2

 

 

Kvalitetssäkrat och aktuellt

Våra läromedel tas fram och uppdateras kontinuerligt av ämnesproffs – alltid på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet.

3  

Utbildning

Anmäl er till kostnadsfria webbinarier eller kontakta våra kundansvariga för en skräddarsydd onlineutbildning eller workshop.

  4

 

 

Support 

Behöver du hjälp med att skapa konton eller dela ut elevlicenser? Vi finns alltid här med kostnadsfri kom-igång-hjälp och support. Här kan du också läsa mer om hur vi hanterar GDPR.

5  

Skol- och kommunsatsningar

Är ni intresserade av digitala satsningar på skol- eller kommunnivå? Kontakta våra kundansvariga så hjälper vi er skräddarsy läromedelslösningar utifrån era mål och behov.

 

  6

 

 

Integration

Vi erbjuder smidig tillgång till våra läromedel oavsett om det handlar om enkel inloggning eller teknisk integration och vi samarbetar med Skolon och Skolfederation.
Läs mer om integration av våra digitala läromedel här!

Tips! Digitalare undervisning med rätt verktyg!

Vi vill stötta dig som är skolledare i din digitala satsning. Därför har vi tagit fram en specialskriven guide till digitalare undervisning för inspiration till er fortsatta digitala resa! 

Beställ den gratis här!

Skolledarens guide till digitalare undervisning

 
 NoKFlex lyfter matematikundervisningen!    CodeMonkey – programmering för grundskolan!    Kontakta oss
Tipsa/dela: